FAQ

Met behulp van de appartementenzoeker op de website kunt u alle appartementen en de globale specificaties zien. U kunt zoeken op woonlaag en filteren op bijvoorbeeld grootte van het appartement.

Uw voorkeur voor een of meer appartementen kunt u kenbaar maken via het aanmeldformulier.

Ontvangt u reeds de nieuwsbrief, dan kunt u inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord en vervolgens uw voorkeuren aangeven.

Staat u nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief, dan vragen wij u eerst uw persoonlijke gegevens in te vullen, zodat u tevens op de hoogte blijft van de voortgang van De Johan van Beverwijck waarna u vervolgens uw voorkeur(en) kunt aangeven.

Zodra de verkoop is gestart, kunt u een uitgebreide vragenlijst invullen. Aan de hand van o.a. de inkomenstoets, beschikbaarheid, volledigheid van uw dossier en uw voorkeur(en) worden de appartementen toegewezen. Indien er meerdere inschrijvingen voor dezelfde woning zijn, wordt de woning toegewezen aan de best passende kandidaat, die vervolgens een uitnodiging van de makelaar voor een gesprek ontvangt.

Het moment van start verkoop is nog niet bekend. De verkoop zal van start gaan met een informatieavond. Wij zullen u minimaal 4 weken voorafgaand aan de start verkoop per e-mail op de hoogte stellen van dit moment middels de nieuwsbrief.

Informatie over het moment van oplevering is nog niet beschikbaar.

Ja, de appartementen worden standaard voorzien van een mooie keuken met luxe inbouwapparatuur en een luxueus uitgevoerde badkamer. U kunt zowel de keuken als de badkamer nog helemaal naar uw eigen ideeën aanpassen.

Ja, alle appartementen hebben een berging in de woning en een eigen separate berging op de begane grond, 1e of 2e verdieping. Uw fiets kunt u eventueel stallen in de gemeenschappelijke fietsenstalling.

Het is raadzaam om u van tevoren te verdiepen in uw financieringsmogelijkheden. Een overeenkomst ontbinden op grond van het niet verkrijgen van een financiering is voor niemand prettig. Onderzoek wat u kunt lenen op basis van uw inkomen en (eventueel) eigen vermogen. Dit kan uiteraard via een financieel adviseur bij een bank of hypotheekadviseur. Bij het kopen van een nieuwbouwwoning zitten in de v.o.n. prijs alle kosten met betrekking tot de aankoop van de woning. Met uitzondering van uw eigen financieringskosten en de kosten voor het inschrijven van de hypotheek. Daarnaast moet u tevens rekening houden met extra kosten, zoals wand- en vloerafwerking en persoonlijke keuzes voor keuken, badkamer en toilet.