Veelgestelde vragen

Inschrijving

Hierover kunt u alles lezen onder ‘verkoopprocedure’ op deze website.

Financiering en verkoop

Wilt u weten of de aankoop van de woning van uw voorkeur binnen uw financiële mogelijkheden ligt? Dan kunt u vrijblijvend een afspraak (van circa 30 minuten) inplannen bij de Rabobank. Na afloop ontvangt u het 'Rabobank Oriëntatierapport Lenen en Wonen' als PDF-document. Indien gewenst, kunt u via onderstaande link geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een gratis online of telefonisch oriëntatiegesprek met financieringsverklaring met de Financieel Adviseurs Nieuwbouw: Job Braun, Inge Veth-Hessels of Martin de Ruiter. Een financieringsverklaring dient ten alle tijden door een erkend financieel adviseur afgegeven te worden.

Financiële check t.b.v. De Johan van Beverwijck Dordrecht (rabobank.nl)

Het is raadzaam om u alvast te verdiepen in uw financieringsmogelijkheden. Een overeenkomst ontbinden op grond van het niet verkrijgen van een financiering is voor niemand prettig. Onderzoek wat u kunt lenen op basis van uw inkomen en (eventueel) eigen vermogen. Bij het kopen van een nieuwbouwwoning zitten in de v.o.n.-prijs alle kosten met betrekking tot de aankoop van de woning, met uitzondering van uw eigen financieringskosten en de kosten voor het inschrijven van de hypotheek. Daarnaast moet u rekening houden met extra kosten, zoals wand- en vloerafwerking en uw eventuele extra wensen met betrekking tot keuken en sanitair.


Uiteraard staat het u volkomen vrij zelf te besluiten waar u uw financiële mogelijkheden in kaart laat brengen danwel waar u uw financiering afsluit, echter de Rabobank is volledig op de hoogte van het project en kan u een helpen met het in kaart brengen van uw financiële mogelijkheden. Indien gewenst, kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een gratis online of telefonisch oriëntatiegesprek met financieringsverklaring met de Financieel Adviseurs Nieuwbouw: Job Braun, Inge Veth-Hessels of Martin de Ruiter.

Zie onder "Wat is een financieringsverklaring?' voor het online aanvraagformulier financiële check.

Gaat u naar de notaris voor het passeren van de leveringsakte en de bouw is nog niet begonnen, dan betaalt u de koopsom voor de grond. De aanneemsom betaalt u vervolgens in termijnen vanaf het moment dat de bouw start. De notaris verzorgt bij het passeren van de leveringsakte de betaling van alle tot op dat moment verschuldigde termijnen en eventuele rente.

De Johan van Beverwijck

De omgevingsvergunning is verleend.

Ja, de appartementen worden voorzien van een glasvezelaansluiting.

De appartementen in de twee hoge bouwdelen beschikken over een eigen parkeerplaats in de parkeergarage op de begane grond of eerste verdieping. Er is een beperkt aantal tweede parkeerplaatsen beschikbaar. De bewoners van de overige appartementen kunnen een parkeerplaats huren in de parkeergarage Veemarkt op twee minuten loopafstand.

In het kader van de mobiliteit en duurzaamheid staan er straks twee elektrische/hybride auto’s (shared cars) in de parkeergarage. Deze zijn tegen een vergoeding exclusief te gebruiken door de bewoners van De Johan van Beverwijck. Gedurende de eerste 2 jaar zijn de vaste kosten voor dit shared car programma voor rekening van VPO Johan van Beverwijck in samenwerking met AA Lease/AA Rental.

Ja, het complex wordt voorzien van zonnepanelen die energie leveren voor de, van led-verlichting voorziene, algemene ruimten (VvE).

Uw appartement wordt gerealiseerd door Bouwbedrijf Van Grunsven B.V.

De bouw is gestart.

Uw appartement wordt gebouwd met Woningborg-garantie. De Woningborg-garantie geeft u financiële maar ook kwalitatieve zekerheid bij het bouwen van uw appartement.

De appartementen

De appartementen worden voorzien van vloerverwarming aangesloten op het HVC Warmtenet. Uw appartement is dus gasloos, zonder cv-ketel en zonder ontsierende radiatoren.

Ja, de appartementen worden standaard voorzien van een mooie keuken met luxe inbouwapparatuur en een luxueus uitgevoerde badkamer. U kunt zowel de keuken als de badkamer nog helemaal naar uw eigen ideeën aanpassen.

Door meer- en minderwerk uit te laten voeren, kunt u uw woning naar eigen wens laten aanpassen. In de koperskeuzelijst wordt een ruime keuze aan mogelijkheden geboden. Wensen omtrent wijzigingen die niet in de koperskeuzelijst vermeld staan, kunt u kenbaar maken tijdens het gesprek met de kopersbegeleider van Bouwbedrijf Van Grunsven B.V.

Alle appartementen hebben een techniekruimte/bergruimte in de woning én een eigen separate berging op de begane grond, 1e of 2e verdieping.

Overige vragen

In verband met de RIVM-richtlijnen zal er helaas geen verkoopinformatieavond plaatsvinden. In plaats daarvan kunt u een afspraak maken met de makelaar, die u individueel kan informeren over het project en uw vragen kan beantwoorden.

De makelaar kan u een indicatie geven van de hoogte van de servicekosten.