Dordrecht, een stad van water, historie en cultuur

De locatie van De Johan van Beverwijck is fantastisch. Vanuit uw voordeur stapt u zo het stadscentrum in met alle voorzieningen op loopafstand: winkels, restaurantjes, scholen, verenigingen, medische faciliteiten en nog veel meer. Aan de achterzijde van uw appartement geniet u op uw royale (dak)terras van de rust terwijl u uitkijkt op het Beverwijcksplein of zelfs nog veel verder.

Historische stad

Slenter door smalle straatjes en langs intieme haventjes. De namen van pakhuizen, straten en steigers herinneren ons tot de dag van vandaag aan de florerende handel in hout, wijn, suiker en graan.

Culturele stad

De binnenstad van Dordrecht herbergt een breed aanbod aan restaurants, zonnige terrassen en winkels. Het hele jaar door biedt Dordt een uitgebreid aanbod van evenementen en een scala aan cultuuraanbod, zoals musea en diverse theaters.

Groene stad

Het fijne aan de locatie van De Johan van Beverwijck is dat u de gezellige dynamiek van de stad gemakkelijk verruilt voor de rust van het groen en water in de omgeving. Dordrecht zelf heeft schitterende parken, maar uiteindelijk is De Biesbosch natuurlijk de ultieme achtertuin.

Uitstekende bereikbaarheid

Met de auto rijdt u binnen enkele minuten de A16 op. Zo bent u in een half uur op Rotterdam The Hague Airport en Rotterdam of Breda bereikt u in 20 minuten. Een auto heeft u overigens niet echt nodig, want de bus stopt voor de deur en het Centraal Station ligt op 5 minuten lopen. Ook handig en vooral leuk: neem eens een keer de waterbus. Deze vertrekt op 10 minuten loopafstand van De Johan van Beverwijck.

  • Rotterdam The Hague Airport 30 min
  • Rotterdam 20 min
  • Breda 20 min
  • Dordrecht Centraal Station 5 min
  • Waterbus 10 min